Keresés
Logo

Az Árnyékkormány programja

Hányszor hallottuk az elmúlt években, hogy nincs alternatíva, hogy az ellenzéki pártoknak nincsenek valós válaszai a Magyarország előtt álló legfontosabb kihívásokra. 2022 szeptemberében azért alakítottunk szociáldemokrata Árnyékkormányt, hogy bebizonyítsuk van kormányzóképes ellenzéki erő, van politikai alternatívája a kiváltságos kevesek uralmának, van remény arra, hogy hazánk újra a tisztességes sokakról szóljon.

Erről szól az Árnyékkormány programja, egy gyermekbarát, igazságos, fejlődő, biztonságos és európai Magyarországért!

ISMERD MEG AZ ÁRNYÉKKORMÁNY PROGRAMJÁT!
Gyermekbarát Magyarország

Magyarország jövőjét a gyermekek jelentik. Éppen ezért szociáldemokrataként a legfontosabb célunk az, hogy a kormányáltást követően Magyarországból egy gyermekbarát országot építsünk.  Olyan hazáért dolgozunk, amely biztonságos körülményeket teremt a gyermekeink számára, gondoskodoik jólétükről és fejlődésükről, megvédi őket a fenyegető veszélyektől, színvonalas oktatást és egészségügyi rendszert biztosít. 

Az Árnyékkormány legfontosabb vállalásai a gyermekbarát Magyarországért: 

 

OLVASD EL A TELJES PROGRAMOT!

Bővebben
Igazságos Magyarország

Szociáldemokrataként olyan államot akarunk, amely a keményen dolgozó emberek és nem a multinacionális vállalatok oldalára áll. Az nem igazság, hogy ma Magyarországon csak az ügyeskedő fideszes milliárdosok érvényesülnek, a tisztességes munkából élő többség és az egész életüket végigdolgozó nyugdíjasok pedig napi gondokkal küzdenek, és nem látják az előrelépés lehetőségét. 

Az Árnyékkormány legfontosabb vállalásai az igazságos Magyarországért:

 

OLVASD EL A TELJES PROGRAMOT! 

Bővebben
Fejlődő Magyarország

A szociáldemokrata fordulat újra fejlődő pályára állítjuk Magyarországot. A jövő Magyarországa akkor lesz sikeres, ha a gazdaság áll az emberek szolgálatában, és nem fordítva. Tudásalapú és zöld társadalmat teremtünk. Olyan fejlődést akarunk, amely nem teszi tönkre bolygónkat, és amely a térségben minden magyar ember számára előrelépést jelent.

Az Árnyékkormány legfontosabb vállalásai a fejlődő Magyarországért:

 

OLVASD EL A TELJES PROGRAMOT! 

Bővebben
Biztonságos Magyarország

Olyan országot építünk, amelyben minden polgár biztonságban érezheti magát, biztos lehet benne, hogy a Haza vigyáz rá. Ez nemcsak szociális biztonságot és a megélhetés biztonságát jelenti, hanem azt is, hogy mindenki biztonságban tudhassa saját magát, szeretteit, és kemény munkával szerzett vagyonát. Mi, szociáldemokraták az erős államban hiszünk.

Az Árnyékkormány legfontosabb vállalásai a biztonságos Magyarországért:

 

OLVASD EL A TELJES PROGRAMOT! 

Bővebben
Európai Magyarország

A szociáldemokrata Árnyékkormány szerint Magyarország helye Európában van. Az Európai Unió közössége jelenti hazánk számára a legjobb esélyt nemzeti érdekeink érvényesítésére, a magyarok életének jobbá tételére. De Európa nemcsak politikai, hanem értékközösséget is jelent számukra. Az Európai Magyarország elképzelhetetlen szabad sajtó, mindenki által elérhető kultúra és a közösségeket összekötő sport nélkül.

Az Árnyékkormány legfontosabb vállalásai az Európai Magyarországért:

 

OLVASD EL A TELJES PROGRAMOT! 

Bővebben
CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére