Keresés
Logo

Árnyékkormányülések

Az Árnyékkormány tizenhetedik ülésének kiemelt előterjesztéséről

2024.03.06.

Az Árnyékkormányban kormányzásra készülünk, ezért fontos, hogy minden magyarokat érintő kérdést alaposan körüljárjunk, és utána hozzuk meg a végső döntéseinket. Az üléseinken ezeket a kérdéseket beszéljük át, és dolgozzuk ki a javaslatainkat. 

A tizenhetedik Árnyékkormányülésen a gyermekvédelem volt terítéken. Kattints ide a részletekért!

Az elmúlt hetek történései pártállástól függetlenül sokkolták az országot. Nincs olyan jóérzésű ember, aki egyetértene azzal, hogy Orbán Viktor állami kitüntetést adott a bicskei pedofil igazgatónak, vagy azzal, hogy a pedofil igazgató helyettesét elnöki kegyelemmel engedték szabadon. Az orbáni pedofilhálózat szemmel látható működése olyan mértékű morális válságra utal a kormányoldalon, amelyre korábban sem itthon, sem külföldön nem igazán láttunk még példát.

A törvények megváltoztatása csak egy olyan országot tud jobbá tenni, amelyben a törvények mindenkire vonatkoznak. Ennek rögzítése után lehet arról beszélni, hogy milyen változásokra van szükség a gyermekvédelem terén. Az Árnyékkormány komplex gyermekvédelmi csomagja nem előzmények nélküli, nem a kegyelmi ügy kapcsán kezdtük el a gyermekvédelemmel kapcsolatos munkát, hanem már 2022 ősze óta dolgoztunk ezen. 

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére