Keresés
Logo

Árnyékkormányülések

Az Árnyékkormány tizennegyedik ülésének előterjesztéseiről és tájékoztatóiról

2024.01.22.

Az Árnyékkormányban kormányzásra készülünk, ezért fontos, hogy minden magyarokat érintő kérdést alaposan körüljárjunk, és utána hozzuk meg a végső döntéseinket. Az üléseinken ezeket a kérdéseket beszéljük át, és dolgozzuk ki a javaslatainkat. 

A tizennegyedik Árnyékkormányülésen az ország gázellátása és az uniós pénzek voltak terítéken. Kattints ide a részletekért!

Az elmúlt egy év olyan riasztó gazdasági adatokról szólt, amiket évtizedek óta nem láttunk Magyarországon. A jövő évi költségvetés szakértői vizsgálata után kijelenthetjük, hogy még egy ilyen év után is lesz jövőre kormányzati mozgástér a változtatásra, kizárólag a politikai akarat hiányzik ahhoz, hogy egy élhetőbb és igazságosabb ország legyünk. Nagyjából 2000 milliárd forintot találtunk a jövő évi költségvetésben, amit a szociáldemokrata fordulatra lehetne fordítani.

Az elmúlt időszakban a korrupció miatt felfüggesztett uniós pénz olyan lett, mint Colombo felesége: sokat hallunk róla, leginkább Navracsics Tibortól, de látni még soha nem láttuk. Egyetlen eurocent sem érkezett még a felfüggesztett forrásokból és nincs is rá kilátás, hogy a közeljövőben ez elkezdődne.

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére