Keresés
Logo

Hírek

Mindenkit várunk a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szakmai háttércsapatába! Dolgozzunk együtt a szociáldemokrata fordulaton! 2023.10.02

Mindenkit várunk a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szakmai háttércsapatába! Dolgozzunk együtt a szociáldemokrata fordulaton!

 

Dobrev Klára szociáldemokrata Árnyékkormánya egy év alatt közel ezer szakértővel, civil partnerrel és szervezettel együtt dolgozva elkészítette annak a programnak a vitaanyagát, amely programmal a kormányváltás után megvalósítható a szociáldemokrata fordulat Magyarországon. A vitaanyag szakpolitikai fejezeteit a következő hetekben országszerte mutatjuk be, 13 nyilvános rendezvényen, Nyíregyházától Nagykanizsáig. Ezzel párhuzamosan megkezdjük a program társadalmi vitáját és a széles nyilvánosság előtt is megnyitjuk a program kidolgozásában közreműködő szakmai műhelyeket.

Várjuk azok jelentkezését a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szakmai háttércsapatába, akik ötleteikkel, javaslataikkal részt akarnak venni a szociáldemokrata fordulat megvalósításában, az Árnyékkormány programjának alakításában. Több mint ezer ember dolgozik az Árnyékkormány szakmai műhelyeiben, de most bárki csatlakozhat ehhez az erős, összetartó közösséghez. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére