Keresés
Logo

Hírek

Mustó Géza: Joggal követelik a túlórapénzüket a tűzoltók, szégyen, hogy pereskedniük kell azért, ami jár nekik! 2024.01.31

Mustó Géza: Joggal követelik a túlórapénzüket a tűzoltók, szégyen, hogy pereskedniük kell azért, ami jár nekik!

 

Az elvégzett munkát ki kell fizetni. Ennek a szociáldemokrata alapvetésnek ma nem tesz eleget az Orbán-kormány, amely bár heti 48 órában dolgoztatja a tűzoltókat, csak 40-et fizet ki nekik és a szolgálati nyugdíjat is elvette tőlük. A magyar tűzoltók így arra kényszerülnek, hogy éveken át tartó pereskedés útján harcolják ki, ami jár nekik. Közben egyre kevesebben vannak, emiatt mindenkire egyre több feladat hárul, a munkakörülmények pedig évek óta csak romlanak.

Az Árnyékkormány támogatja a tűzoltók küzdelmét, hiszen joggal követelik a túlórapénzüket! Szégyen, hogy ma Magyarországon még azért is pereskedni kell az állammal, ami a tisztességesen elvégzett munka után jár! A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után: vissza fogjuk állítani az önálló tűzoltóságot, javítani fogunk a tűzoltók munkakörülményein és meg fogjuk becsülni minden perc elvégzett munkájukat, különben nem várhatjuk el, hogy évente több százan vállalják az életük kockáztatásával járó hivatást!

DOLGOZZ DOBREV KLÁRA CSAPATÁBAN A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁN!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére