Keresés
Logo

Hírek

Dr. Dávid Ferenc: Hosszú évtizedekre eladósítja a magyarokat Orbán Viktor a budapesti reptér megvásárlása miatt 2024.01.05

Dr. Dávid Ferenc: Hosszú évtizedekre eladósítja a magyarokat Orbán Viktor a budapesti reptér megvásárlása miatt

 

Semmi sem elég drága Orbán Viktornak, hogy megszerezhesse a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret. Mivel nincs elég pénz a költségvetésben a reptérvásárlásra, az Orbán-kormány újabb 860 milliárd forintos hitelt vett fel amerikai dollárban, miközben már most Magyarország fizeti GDP-arányosan a legtöbb kamatot az államadóssága után az Európai Unióban.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor hosszú évtizedekre eladósítja a magyar embereket, hogy megszerezhesse a budapesti nemzetközi repteret a milliárdos barátainak. Miközben a reptérvásárlás csak Orbán kiválasztott üzleti köreinek fog hasznot hajtani, addig a magyarok fizethetik az adókon keresztül a vásárlásra felvett hatalmas hitelek kamatait. A növekvő kamatkiadások miatt tovább fog nőni a költségvetési hiány, így az Orbán-kormány újabb és újabb megszorításokkal fogja sújtani a magyar embereket. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azonban szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Véget vetünk az állami pazarlásnak, elhárítjuk az adósságcsapdát, mert a mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére