Keresés
Logo

Hírek

Varga Ferenc: Csak trükközik a kormány a vendégmunkás-törvénnyel, most is Vietnámban toboroznak vendégmunkásokat 2023.10.06

Varga Ferenc: Csak trükközik a kormány a vendégmunkás-törvénnyel, most is Vietnámban toboroznak vendégmunkásokat

 

Csak a magyar közvélemény átverését szolgálja a Fidesz vendégmunkás-törvényének tervezett módosítása. Ugyanis a vietnámi lapok – a G7 portál által szemlézett – információi szerint az Orbán-kormány nemrég arról tárgyalt Vietnám kormányával, hogy tömegesen hozzon be vendégmunkásokat az ázsiai országból.

Az Árnyékkormány szerint csak trükközik a kormány a vendégmunkás-törvénnyel, most is Vietnámban toboroznak vendégmunkásokat. Egy szociáldemokrata kormány szerint nem külföldi vendégmunkásokra, hanem európai minimálbérre van szüksége Magyarországnak, hogy a gürcölő magyarok milliói itthon is európai fizetésekért dolgozhassanak. Azonban az Orbán-kormány nem akar fizetésemelést adni a magyaroknak, helyette több százezer, még rosszabbul fizetett külföldi vendégmunkást hozna Magyarországra, hogy a kínai akkumulátorgyárakban dolgozzanak. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, vendégmunkások helyett európai minimálbért, magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére