Keresés
Logo

Hírek

Kocsis-Cake Olivio: Orbán milliárdos barátja gazdagodik az akkugyárak okozta erdőpusztításon, azonnal le kell állítani a gyárépítéseket! 2023.07.27

Kocsis-Cake Olivio: Orbán milliárdos barátja gazdagodik az akkugyárak okozta erdőpusztításon, azonnal le kell állítani a gyárépítéseket!

 

Több száz méteren keresztül vágta ki az erdőt egy Natura 2000-es természetvédelmi területen Orbán Viktor milliárdossá vált jóbarátja, Mészáros Lőrinc cége, hogy vízvezetéket építsenek a gödi akkumulátorgyárhoz.

Az Árnyékkormány szerint nem elég, hogy Orbán milliárdos barátai az akkumulátorgyárak által okozott környezetpusztításon gazdagodnak, még természetvédelmi területeket is tönkretesznek közben. Nem hagyhatjuk, hogy a fideszes milliárdosok tovább folytassák a rombolást, ehhez azonban Orbánnak mennie kell. Amíg Orbán marad, maradnak az akkumulátorgyárak és marad a fékezhetetlen környezetpusztítás is. A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány felkészült arra, hogy a kormányváltás után leállítsa a környezetszennyező akkumulátorgyárak építését és visszaadja a természetet a magyaroknak.

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére