Keresés
Logo

Hírek

Mustó Géza: Már halőröknek kell járőrözni, mert egyre kevesebben jelentkeznek rendőrnek az orbáni infláció miatt 2023.07.24

Mustó Géza: Már halőröknek kell járőrözni, mert egyre kevesebben jelentkeznek rendőrnek az orbáni infláció miatt

 

Drámai mértékben csökkent a rendőr tiszthelyettesnek, valamint rendőr járőrnek jelentkező fiatalok száma az rtl.hu információi szerint, így egyre kevesebb a rendőr az utcákon, és már halőröket, biztonsági őröket is bevetnek. A képzéseket elvégzők közül pedig rövid időn belül rengetegen felmondanak az alacsony fizetések miatt.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktort már a magyar emberek biztonsága sem érdekli. A magyarokat veszélyezteti azzal, hogy éhbérrel szúrja ki a fiatal rendőrök szemét. Hiába vállalnák sokan a rendőri szolgálatot, ha az orbáni infláció miatt napról napra elértéktelenedő fizetésükből képtelenek eltartani magukat, illetve családjukat. Az Orbán-kormány nem akar kiszámítható életpályát, karrierutat és tisztességes fizetést sem adni a rendőröknek, emiatt egyre kevesebben jelentkeznek rendőrnek és egyre többen szerelnek le. Amíg Orbán marad, addig marad az orbáni infláció és egyre kevesebb rendőr védi a magyarokat. A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány felkészült arra, hogy a kormányváltás után letörje az orbáni inflációt, rendészeti dolgozóink kiszámítható és méltó juttatásokban részesüljenek és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére