Keresés
Logo

Hírek

Barkóczi Balázs: A friss KSH-adatok szerint maradt a recesszió, az orbáni infláció megfojtja a magyar gazdaságot 2023.05.16

Barkóczi Balázs: A friss KSH-adatok szerint maradt a recesszió, az orbáni infláció megfojtja a magyar gazdaságot

 

A friss KSH-adatok szerint a magyar gazdaság továbbra is technikai recesszióban van; az előző negyedévhez képest és a tavalyi első negyedévhez képest is csökkent a nemzeti jövedelem. A magyar gazdaság nagy bajban van, ez pedig az orbáni infláció egyenes következménye. Az orbáni infláció emeli az energia, az üzemanyagok, az élelmiszerek és minden más árát is, emiatt van ma tetszhalott állapotban a magyar gazdaság.

Az Árnyékkormány szerint az orbáni infláció megfojtja a magyar gazdaságot és tönkreteszi a magyar embereket és családokat. Márpedig amíg az Orbán-rendszer marad, addig maradni fog az orbáni infláció is, hiszen ez az orbáni politika emeli az árakat és okozza a válságot. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek. Csak egy szociáldemokrata, fegyelmezett, kormányzóképes alternatíva tudja elérni, hogy az áremelések országa helyett végre a bér- és nyugdíjemelések országa legyünk és végre kiszabaduljon a magyar gazdaság a recesszióból.

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére