Keresés
Logo

Hírek

Vadai Ágnes: A Fidesz Ukrajnát idéző hadszínteret csinálna Magyarországból, ha kiléptetné hazánkat a NATO-ból! 2023.02.17

Vadai Ágnes: A Fidesz Ukrajnát idéző hadszínteret csinálna Magyarországból, ha kiléptetné hazánkat a NATO-ból!

 

Hiába döntöttek a magyarok népszavazáson arról, hogy Magyarország a NATO tagja legyen, a kormánypropaganda elkezdte a katonai szövetség ellen hergelni a magyarokat. A Magyar Nemzet nevű fideszes pártlap szó szerint azt írja, hogy „a NATO nem a biztonságunkat garantálja, hanem veszélyt jelent Magyarországra, de egész Európára nézve is”. Elég megnézni a Putyin által lerohant, NATO-tagság nélküli Ukrajnát és a NATO-tagállamokat, hogy eldöntsük: a tagság vagy a tagság hiánya jelent-e veszélyt egy országra.

Az Árnyékkormány szerint a Fidesz Ukrajnát idéző hadszínteret csinálna Magyarországból, ha kiléptetné hazánkat a NATO-ból! A magyarok nem akarnak orosz bombákat, katonákat és harckocsikat látni a magyar utcákon, és nem akarnak külföldre menekülni Putyin tömeggyilkos csapatai elől. Az Árnyékkormány szerint Magyarországnak az EU-ban és a NATO-ban van a helye, és ezt nem írhatja felül az egyre inkább orosz bábkormányként működő Orbán-rendszer sem!

CSATLAKOZZ ÉS VIDD SIKERRE TE IS A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Feliratkozás az Árnyékkormány hírlevelére